dinsdag 15 november 2011

Nepnagel review detail therapy by eleganttouch

Voor mijn verjaardag heb ik nep nagels van eleganttouch gekregen. Zelf zou ik nooit nep nagels kopen omdat ze niet erg gezond voor je nagels zijn en ik hou niet zo van nep, maar omdat ik ze gekregen heb probeer ik ze natuurlijk wel even uit.

De nepnagels zitten in een mooi zwart doosje verpakt. Er zitten 24 voorgelijmde nagels in, in 10 verschillende maten. Je hebt een hele boel verschillende kleuren en patronen, en die die ik heb gekregen zijn nummer 5 stardust. In de verpakking zitten ze nagels in een plastic hoesje en er zit een gebruiksaawijzing en een buffer bij. De nagels blijven 3 dagen zitten.

Hoe breng je de nagels aan:
Eerst maak je je nagels schoon met nagellak remover, of je nou nagellak op hebt of niet. Als je geen nagellak op hebt kan er namenlijk wel vuil aan je nagels zitten. Dan zoek je uit welke nagels je het beste kan gebruiken, dus de beste vorm. Vervolgens ga je met de buffer over je nagels heen, daar worden ze een beetje stroef van en daan blijven ze beter door zitten. Plak de nagels op door aan de onderkant van je nagel te beginnen en hem dan er helemaal overheen de buigen. Druk de nagel een tijdje goed aan en hij zit vast.

Hoe maak je de nagels mooi:
Je kan de nepnagels gewoon vijlen en knippen. Zorg dat ze op een goeie lengte zijn wat je zelf mooi vind en zorg ook voor nette hoeken en randen. Als je je gedurende de dag verveeld kan je je nagels wat aandrukken daar blijven ze extra lang van zitten.

Hoe haal je ze er weer af:
Week met je nagels in een bakje met wat lauw warm water vermengd met wat nagelremover zodat de lijm zachter word. Vervolgens trek je de nagels er voorzichtig af door aan een zijkand van de nagel je andere nagel er onder te zetten en hem om hoog te trekken. komt de nagel niet goed los, doe het zelfde aan de andere zijkant van de nagel. Als je alle nagels er af hebt maak je je nagels schoon met nagellak remover om lijmresten weg te halen en verzorg je je nagels goed. Nepnagels gebruiken heeft natuurlijk altijd een risico omdat het je eigen nagels kan beschadigen. De gebruikte nagels kan je niet nog een keer gebruiken! Die kun je gewoon in de prullenbak gooien.

Review
Ik vond de nagels er mooi uit zien en het was handig dat ze er een buffer bij hadden gedaan omdat niet iedereen dat zelf heeft. Als je de nagels goed plakten en ze niet al te lang liet zagen ze er nog niet eens heel nep uit, meer dan de helft van iedereen die ze heeft gezien dacht dat het echt was. Het enige onhandigen van de nagels is dat er op de hele nagel lijm zit. Omdat de nepnagels groter zijn dan je eigen nagels (meestal dan) blijft er allemaal vuil aan de lijm plakken. je krijgt het niet weg geborsteld en het lukt ook niet met de achterkant van een bokkepootje. Je krijgt het wel weg als je met een satéprikker de lijm weg haalt. Toen ik de nagels er af had waren ze bijna niet beschadigd alleen wat minder sterk. De lijm brengt dus niet veel schade.


xxCarlijn

Geen opmerkingen:

Een reactie posten