maandag 21 november 2011

Tip van de week: alles over nagels!

Omdat Jessie bezig is met de 30 days challenge over nagels, dacht ik dat het wel leuk was om de tip van de week ook over nagels te doen. Dus hier allemaal tips over nagels en nagellak.

tip #1
Als je nagellak uitgedroogt is kun je er wat pure aceton bij doen en dan goed schudden. Daar word hij weer vloeibaar van, maar wel minder dekkend!

tip #2
Als er nagellak om je nagels heen zit kun je het makkelijk weg halen met een wattenstaafje gedoopt in de nagellak remover.

tip #3
Gebruik altijd nagellak remover zonder aceton, anders droogt het je nagels uit.

tip #4
Vind je al je mooie kleurtjes te saai worden? Probeer wat verschillende dingen op je nagels te maken met een sate stokje. In het begin ziet het er misschien niet uit maar na een tijdje word je vanzelf beter.

tip #5
Geen leuke kleur om op te doen? Door 2 nagellakken op een papiertje te mixen krijg je een nieuwe eigen ontworpen kleur!

tip #6
Lak je nagels in dunne laagjes. 1 dikke laag is natuurlijk wel sneller dekkend, maar het is er ook sneller af. wees geduldig en breng dunne lagen aan.

tip #7
Gebruik altijd een basecote. Dat zorgd er voor dat je nagels niet verkleuren en mooi blijven.

tip #8
Gebruik altijd een topcote. Dat zorgt er voor dat de nagellak langer blijft zitten en het geeft een mooie glans. Als je nail art hebt zorgt het er ook voor dat het een mooier geheel word.

tip #9
Knip nooit je nagels, daar beschadig je ze mee. Gebruik altijd een vijl en vijl van buiten naar binnen, dus aan allebei de zijkanten een andere kant op (altijd naar het midde van je nagel toe).

tip #10
Laat alle lagen altijd goed drogen voor je er iets anders op doet, anders word het 1 dikke laag en gaat de nagellak er veel sneller af.

tip #11
Laat je nagellak goed drogen. Vaak is een nagellak vrij snel droog alleen nog lang niet hard. Als er dan iets tegen aan komt laat het alsnog een afdruk achter.

tip #12
Lak niet je nagels voor het douchen maar er na. Van de warmte van de douche word de nagellak weer zagt en dan kan het alsnog beschadigen.

tip #13
Duw je nagelriemen minimaal 2x per week naar achteren met een bokkepoot. Daar door groeien je nagels sneller en gezonder.

tip #14
Niet heel veel mensen doen het, maar het is erg belangrijk om je nagelriemen te verzorgen.Masseer ze 2x per week met olie of speciale nagelriemencrème (bijvoorbeeld van lush, komt nog een review over). Je nagels groeien uit je nagelriemen, dus daar heeft het ook de meeste verzorging nodig. Je ziet binnen 2 weken al verschil. Je nagels worden witter en sterker.

tip #15
Als je grote rondjes moet maken en je sate prikker is te klein, kun je hem makkelijker groter maken. doop je sate prikker in de nagellak en laat het zo droger. Er komt dan een bolletje aan de sate prikker die je kan laten drogen. Als hij droog is kun je het steeds herhalen tot je de groote hebt die je graag wilt.

Ik hoop dat jullie wat aan de tips hebben!
xxCarlijn

Geen opmerkingen:

Een reactie posten